Cyklar Jönköping, om Cyklar i Jönköping.

Här hittar du information om Cyklar i Jönköping. Till vänster hittar du de resultat som bästa matchar dina sökord (Cyklar i Jönköping) i Företagsbasen. Till höger presenterar vi exakt samma sökning, men via Google.se. För oss är det viktigt att du hittar rätt informationen snabbt!
Vill du också synas med ditt företag? Lägg till ditt företag helt kostnadsfritt idag.

Sökträfflista Företagsbasen.se ("Cyklar Jönköping")

Bike Industries Sweden AB
Adress Solåsvägen 22, 553 03 Jönköping
Telefon 036-150066
Bransch/sökord: Mer information

Visa fler ( 1-5 , 6-25 , 26-26 ).

Cyklar Jönköping

Hos oss på Företagsbasen så hittar du flera leverantörer av cyklar(cykel)i Jönköping allt från cykelfabriker tillverkare och grossister till de som monterar cyklar eller enbart säljer cyklar eller cykeltillbehör i Jönköping.

En cykel, Flera Cyklar, gammalt velociped eller det engelska ordet bicykel, är ett människodrivet fordon, Cyklar har vanligast med två hjul,Men kan också färdas med ett tre eller fyra ecepelvis trehjuling (oftast för barn eller som stöd för handikappscyklar), enhjuling eller fyrhjuling. De flesta cyklar saknar motor, men vissa har en mindre hjälpmotor, såkallad cykelmotor. Synonym till ordet Cykel är bla. Trampcykel.

Företag som säljer Cyklar har ofta cyklar som har olika syften såsom racercyklar, citybikes, mountainbikes mm. Du kan söka och använda flera ord för att du ska kunna hitta den modell som passar dig bäst, det kan vara ”billiga cyklar ” ”mountainbike” ”citybikes” ”cykelreperationer” mm så tänk på att när du söker en leverantör sök både olika ord och på flera orter för att hitta bästa leverantör.

I Sverige har vi flera cykelmärken såsom DBS, Cresent,, monark samt det gamla märket Kronan cykel ( Svenska Försvarets cykel ) En modern klassiker. Kronans cyklar ser ut och fungerar som de flesta cyklar Kronan cykel är ett stycke Svensk cykelhistoria. Ritningarna till cyklarna gick vidare från försvaret till idag ett företag vid namn Kronan Trademark AB Som har varit med sedan 1997. Med dessa gamla traditionella cykelritningarna från 1942. Bolaget har damcyklar, herrcyklar samt företagscyklar.

En cykel, Flera Cyklar, gammalt velociped eller det engelska ordet bicykel, är ett människodrivet fordon, Cyklar har vanligast med två hjul,Men kan också färdas med ett tre eller fyra ecepelvis trehjuling (oftast för barn eller som stöd för handikappscyklar), enhjuling eller fyrhjuling. De flesta cyklar saknar motor, men vissa har en mindre hjälpmotor, såkallad cykelmotor. Synonym till ordet Cykel är bla. trampcykelVeteranfordonshobbyn har ett drygt halvsekel bakom sig, cyklar har ännu så länge kanske funnits med endast i bakgrunden till bilar, motorcyklar och annan motordriven teknik. Cykeln är det fordon som kanske mer än något annat, ändrat förutsättningarna för de breda folklagren att kunna förflytta sig annat än till fots. En förening för oss som vill hjälpas åt att hålla klenoder vid liv, renovera en ögonsten eller bara färdas på något av äldre årgång när man vill få motion, värna om miljön eller bara njuta av naturen från en lädersadel.

Cykelhistoriska föreningen är en ideell förening för personer med intresse för äldre cyklar och vår tids klassiker. Föreningens målsättning är att främja intresset genom att bevara eller renovera cyklar i orginalskick/ utförande. Föreningen har också som mål att ta tillvara möjligheterna till utbyte, försäljning och köp av cyklar och/eller delar eller till cykelhistoria anknutna tillbehör, litteratur o dyl. För att underlätta kontakterna ges årligen ut en matrikel, med uppgifter om medlemmarnas intresse, innehav mm. I föreningens ambitioner i övrigt ingår att samverka med andra organisationer inom cykelverksamhet och teknikhistoria. I början av 1997 bildades föreningen som under första året fick närmare 140 nya medlemmar i hela landet. Föreningen ger ut en medlemstidning där namnet har anor från cykelbranschen redan på 1920- och 30-talen. Första onsdagen varje månad, feb till dec, med ett uppehåll över sommaren, träffas vi hos Bernt Wennström på Blekingegatan 63E kl 18-21. Vi är idag cirka 300 medlemmar.

Veteranfordonshobbyn har ett drygt halvsekel bakom sig, cyklar har ännu så länge kanske funnits med endast i bakgrunden till bilar, motorcyklar och annan motordriven teknik.

Cykeln är det fordon som kanske mer än något annat, ändrat förutsättningarna för de breda folklagren att kunna förflytta sig annat än till fots.

En förening för oss som vill hjälpas åt att hålla klenoder vid liv, renovera en ögonsten eller bara färdas på något av äldre årgång när man vill få motion, värna om miljön eller bara njuta av naturen från en lädersadel.

Cykelhistoriska föreningen är en ideell förening för personer med intresse för äldre cyklar och vår tids klassiker. Föreningens målsättning är att främja intresset genom att bevara eller renovera cyklar i orginalskick/ utförande.

Föreningen har också som mål att ta tillvara möjligheterna till utbyte, försäljning och köp av cyklar och/eller delar eller till cykelhistoria anknutna tillbehör, litteratur o dyl.

För att underlätta kontakterna ges årligen ut en matrikel, med uppgifter om medlemmarnas intresse, innehav mm.

I föreningens ambitioner i övrigt ingår att samverka med andra organisationer inom cykelverksamhet och teknikhistoria.

I början av 1997 bildades föreningen som under första året fick närmare 140 nya medlemmar i hela landet. Föreningen ger ut en medlemstidning där namnet har anor från cykelbranschen redan på 1920- och 30-talen.

Första onsdagen varje månad, feb till dec, med ett uppehåll över sommaren, träffas vi hos Bernt Wennström på Blekingegatan 63E kl 18-21.

De är idag cirka 300 medlemmar.