Nässjö Ballingslöv, om Nässjö i Ballingslöv.

Här hittar du information om nässjö i Ballingslöv. Till vänster hittar du de resultat som bästa matchar dina sökord (nässjö i Ballingslöv) i Företagsbasen. Till höger presenterar vi exakt samma sökning, men via Google.se. För oss är det viktigt att du hittar rätt informationen snabbt!
Vill du också synas med ditt företag? Lägg till ditt företag helt kostnadsfritt idag.

Sökträfflista Företagsbasen.se ("nässjö Ballingslöv")

2:ans Taxi i Nässjö AB
Adress Södra Koltorpsgatan 27, 571 39 Nässjö
Telefon 0380-74887
Bransch/sökord: Mer information
AB Nässjö Sågbladsfabrik
Adress Virkesgatan 8, 571 38 Nässjö
Telefon 0380-10102
Bransch/sökord: Mer information

Ballingslöv Nässjö

Ballingslöv har försäljning av kök och visningslokal i Jönköping. Vi har personal på plats för dig i Nässjö för att du ska få bästa service på Kök och Köksinredning.

Mer än 80 år med kvalitet i främsta rummet Ballingslöv AB bildades 1929 och tillverkade fram till början av 40-talet alla typer av snickerier. 1941 började man standardisera köksinredningen genom att tillverka den i färdigmonterade moduler som kunde sättas samman efter kundens behov. Det var en helt ny teknik som genast blev en succé. Sedan dess har vi tillhört de allra främsta i köksbranschen.

Först i landet Ballingslöv var t ex först i landet med invändigt målade köksskåp, skåpsidor av massiva spånskivor och flyttbara hyllor. Vi var också först med att få Möbelfakta på kök. Ballingslövs produkter utmärks av hög kvalitet, genomarbetad design och funktion samt av stor flexibilitet som ger närmast obegränsade möjligheter till individuell kundanpassning. Omsorg om detaljer Köksfabriken ligger i det idylliska Ballingslöv strax norr om Hässleholm. Här finns en tradition i att göra vackra och funktionella möbler sedan många år tillbaka. Därigenom kan kunnig arbetskraft rekryteras till det som idag är en hypermodern fabrik, dock fortfarande med en djup förädling av alla de vackra träslagen som finns i Ballingslövs sortiment. En bearbetning som kräver stor hantverksskicklighet. Vi menar att det syns och känns på de vackra detaljarbetena att här har en stolt hantverkare delat med sig av sin kunnighet. Låt gärna handen glida över de vackra träluckorna, och den så omsorgsfulla ytbehandlingen. Idag är Ballingslöv en del av en internationell koncern med ambitionen att bli en av de ledande aktörerna på den europeiska marknaden.Vår verksamhet har sitt ursprung i det lilla samhället Ballingslöv strax norr om Hässleholm. Vi har våra rötter i en bruksbygd och den skånska nature n. Ända sedan starten 1929 har vi värnat om det som finns i vår omgivning.

Det ligger i vår tradition att ta tillvara, återanvända och hushålla med våra resurser. Lokalproducerat För oss på Ballingslöv känns det naturligt att vi alla hjälps åt att hushålla med vår energi och våra resurser. Än idag sker större delen av vår tillverkning i Ballingslöv. Eftersom vi bor, lever och arbetar på orten där vi producerar känns det extra viktigt att göra detta i nära samspel med naturen. Svensk kvalitet Det ligger i vår tradition att tillverka produkter med hög kvalitet. Produkter som håller i längden. För oss hänger kvalitet och miljö starkt ihop. Det är en av anledningarna till att vi väljer att tillverka i Sverige. Det är också en av anledningarna till att vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. I Jönköping har vi visning på kök.Vi ligger precis jämte E4 i Jönköping vid avfart vid Solåsen i Jönköping så det går snabbt och lätt att ta sig hit med bil. Och du behöver inte tänka på parkering för vi har 200 avgiftsfria platser precis utanför entren.